The building is Architect designed internally with stonewall façades and contemporary metal, wooden and glass floors, set over four floors all open planned. A south-facing terrace on two levels steps from the bedroom area.
The ground floor entrance lobby is a cool lounge for the use in the hot months in the evening. The bathroom comprises of a Gaudi style design with shower, Hand basin and WC. The metal staircase leads to the first floor which houses, the dining zone, lounge TV area and galley kitchen.
The second floor is the two tiered sleeping area, which leads to the fully glazed, full width terrace with windows and doors.
A wall mounted BBQ and eating area allows for ‘’Al Fresco’’ dining in the evenings. There are also sitting areas on sun loungers.
The floors allow light through from the top floor to the ground floor by use of materials such as metal decking and glass.
The kitchen has a sink unit, a four ring electric hob, microwave, and fridge freezer, slow cooker with full utensils available for use.
The building is initially for a couple and a third person if required, sleeping on the sofa bed. The building is not suitable for children under the age of eleven, or people with mobility issues when accessing the stairs. Unsuitable for wheelchair users.