Rovaniemeltä 360 km pohjoiseen, Haraldjärvi 75 m (järven pituus 1 km, leveys 350 m), syvähkö sorapohjainen ranta, laituri, oma vene.



Höylähirsimökki, rakennettu 1995. Alakerrassa olohuone, keittiö (ei ovea), ruokailutila, makuuhuoneessa 2 sänkyä, jotka pedattu parisängyksi, sauna, pesuhuone ja erillinen wc sekä lämmin lasiveranta. Yläkerrassa 2 viistokattoista makuuhuonetta, joista yhdessä parisänky, toisessa 1 sänky, lisäksi vielä 2 makuusoppea, joissa molemmissa 2 sänkyä.

Lomakoti Revontuli on tilava hirsimökki Kaamasessa, jossa mm. kyläkauppa ja ravintolapalvelut lähellä. Keskellä Pohjois-Lappia sijaitseva Kaamanen on oivallinen tukikohta retkille Karigasniemelle, Utsjoelle, Sevettijärvelle ja aina Norjaan ja Jäämerelle asti.



Omistaja tekee luistinradan ja hiihtoladun Haraldjärven jäälle. Omistajalta vuokrattavissa 4-vetomaasturi Jeep Renegate. Myös lentokenttäkuljetus tilattavissa omistajalta.

Omistaja järjestää myös joogatunteja ja retriittejä erikokoisille ryhmille. Jos olet kiinnostunut, sovi järjestelyistä omistajan kanssa ennakkoon.



Inarin keskusta, Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siida sekä Saamelaiskulttuurikeskus Sajos 29 km. Ivalo 70 km, Saariselkä 100 km.